Održan prvi sastanak projektnih partnera u Ljubljani

23.01.2020.

Projekt Erasmus + Master 4.0: Unaprjeđenje majstorskih ispita započeo je prvim transnacionalnim projektnim sastankom održanim 10. i 11. listopada 2019. godine u Ljubljani. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih šest partnerskih organizacija: Hrvatske obrtničke komore, Visokog učilišta Algebra, Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Zanatske komore Skopje, Udruge Sretan Život i Zanatsko-preduzetničke komore Crne Gore.

Sastanak je omogućio okupljanje svih partnera koji su uključeni u projekt kako bi se međusobno upoznali i osigurali kvalitetnu komunikaciju, detaljno predstavili projekt, dogovorili oko procedura za učinkovitu provedbu projekta, utvrdili ciljeve projekta te dogovorili oko aktivnosti i zadaća koje treba odraditi.

Prvi sastanak je bio osmišljen na strukturirani način te se sastojao od predstavljanja partnerskih organizacija, predstavljanja projekta, predstavljanja svakog intelektualnog rezultata zasebno, predstavljanja upravljanja projektom, predstavljanja događanja s multiplicirajućim učinkom i uspostave Upravljačkog odbora projekta.

Svi intelektualni rezultati su prezentirani s ciljem da se isplaniraju i definiraju različite zadaće koje će omogućiti da projekt Master 4.0 ostvari svoje ciljeve, ishode i rokove. Također, održane su rasprave u vezi organizacije zadaća i odgovornosti sudionika.

Dogovoreno je da će partneri redovito komunicirati emailom te po dogovoru održavati Skype sastanke.