3,2,1…testirajte svoje znanje iz dijela majstorskog ispita na Info-danu Hrvatske obrtničke komore

23.02.2022.

Pripremate se za polaganje majstorskog ispita? Muči vas što morate znati na ispitu o vođenju obrta? Želite se bolje upoznati s konkretnim pitanjima iz ispita?

Onda svakako trebate doći na Info-dan Hrvatske obrtničke komore na adresi Ilica 49, Zagreb u petak, 4. ožujka 2022. godine.

Upoznajte se s novim pitanjima za područje majstorskog ispita iz gospodarstva i pravnih propisa koja su uvedena na ovom ispitnom roku. Iskoristite mogućnost rješavanja pripremnog ispita, uklonite nepoznanice i stres prije dolaska na pravi ispit. Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresirane kandidate i buduće kandidate.

Ispiti se rješavanju online te biste odmah dobili rezultat.

Računala su spremna. Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ponuđenih termina i ispuniti prijavni obrazac OVDJE ili nam se javite na mail: mirna.krasic@hok.hrBroj mjesta je ograničen.

Info-dan organizira se u sklopu projekta Erasmus+ Master 4.0: Unaprjeđenje majstorskih ispit koji provodi Hrvatska obrtnička komora. Kroz projekt se izrađuju nova ispitna pitanja za majstorske ispite te online platforma za pripremu i polaganje majstorskog ispita.

Za sudjelovanje na Info-danu obavezna je COVID potvrda.